SON DAKİKA



Haber > Gündem > THY’de 268 çalışan işten atıldı

THY’de 268 çalışan işten atıldı

10 Temmuz 2016 Pazar - 13:17




Türk Hava Yolları, sosyal medya paylaşımları nedeniyle daha önceden uyardığı 268 personelini, paylaşımlarına devam ettikleri gerekçesiyle işten attı.





268 personelin önemli bölümüne sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlar nedeniyle önce uyarılmıştı. Paylaşımlarına devam eden, paylaşımları kaldırmayan personelle ilgili işlem başlatan THY yönetimi, bu çalışanları işten attı.

Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanlığı’nın, tüm kabin memurlarına gönderdiği ‘uyarıda’ şöyle denilmişti:

"Kabin ekiplerimize ait sosyal medya hesaplarından marka değerimiz ve kabin ekiplerimizin meslek itibarını olumsuz yönde etkileyebilecek görsel ve içeriğin paylaşılmamasını önem arz etmektedir. Toplumun erişimine açık olan bu paylaşımlar, yapılan işe ve şirketimiz yerleşkelerine ilişkin bilgilerin ifşa edilmesi nedeniyle güvenlik zaafına da sebebiyet vermektedir. Kabin ekiplerimizin konuya gereken hassasiyeti göstermesi beklenmekte olup belirtilen hususlara uymayan kabin ekipleri hakkında idare tedbir uygulanacaktır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap