SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tevfik Göksu'nun başını ağrıtacak bir görüntü ortaya çıktı!

Tevfik Göksu'nun başını ağrıtacak bir görüntü ortaya çıktı!

18 Mayıs 2022 Çarşamba - 12:55




AKP'li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun FETÖ'yü yere göğe sığdıramadığı video görüntüleri ortaya çıktı. Göksu'nun videoda Fethullah Gülen'e övgüler yağdırdığı görülüyor.





AK Parti Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun FETÖ elebaşı Fethullah Gülen hakkında konuşurken yere göğe sığdıramadığı bir video sosyal medyada gündem oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı tartışmalarla sık sık gündem olan AKP'li Başkan Tevfik Göksu'nun Fethullah Gülen'e "gönül sultanı" sözleriyle hitap ettiği duyulurken FETÖ'ye yaptığı iltifatları ilk defa duyanlar kulaklarına inanamadı.

FETHULLAH GÜLEN'E "GÖNÜL SULTANI" DYE HİTAP EDİYOR

AKP'li Tevfik Göksu büyük tepki toplayan konuşmasında şu ifadeleri kullanıyor:

"Belki de hoca efendi için 'Anadolu'yu mayalayan' değil de 'yeryüzünü mayalayan gönül sultanı' dememiz gerekiyor.

Çünkü Karadeniz'e baktığınızda onun mayasını Trakya'ya baktığınızda onun mayasını Afrika'ya baktığınızda onun mayasını Orta Doğu'ya, Orta Doğu'nun başka bütün memleketlerine, Orta Asya'ya Avrupa'ya Amerika'ya dahası nereye giderseniz gidin onun bir mayasıyla karşılaştığınızı ve mutlaka mutlaka karşılaşacak ondan bir eser bulacaksınız."

BUNLAR NİYE YARGILANMIYOR?


Konuşmasının bir bölümünde "Belki de hoca efendi için 'Anadolu'yu mayalayan' değil de 'yeryüzünü mayalayan gönül sultanı' dememiz gerekiyor." ifadelerini kullanan Göksu İçin sosyal medya kullanıcıları  "Bunlar niye yargılanmıyor?" sorusunu sordu.

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
8
Üzgün
0
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap