SON DAKİKA



Haber > Gündem > Teşkilat dizisinde şoke eden ayrılık kararı

Teşkilat dizisinde şoke eden ayrılık kararı

29 Eylül 2021 Çarşamba - 09:36




Rekortmen dizi Teşkilat 15. Bölüm TRT 1 ekranlarına damga vururken yeni bölüme damga vuran sahnelerin yanında yaşanan ayrılıklar yeni bölüme adeta damga vurdu. İşte olayın perde arkası…





TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat 15. Bölüm ile Pazar akşamına damga vururken diziye veda eden isim resmen duygu dolu anlar yaşattı.

Teşkilat dizisinin yeni sezonunda tam 9 oyuncu kadroya dahil oldu ve dizideki bütün denge resmen değişti.

Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Turgut Tunçalp, Mustafa Açılan, Ali Öner, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Nil Günal, Hilal Öztunca gibi isimlerin başrolünde rol aldığı Teşkilat dizisi 15. Bölümde yaşananlar konuşulmaya devam ediyor.

Peki ama Teşkilat 15. Bölümde neler yaşandı?

MİT binasına uçakla yapılması planlanan saldırıyı engelleyen Serdar, o günden beri ortadan kaybolmuştur.

Aradan geçen süreçte her yerde Serdar’ı arayan ekip nihayet kayıp arkadaşlarının izine Polonya’da rastlayıp harekete geçer.

Zor durumdaki Serdar’ın yardımına hiç beklenmedik biri yetişir ancak Serdar’ın herkesi derinden etkileyecek büyük bir sorunu vardır.

Diğer yandan ekibin tanışması gereken yeni biri vardır: Halit Başkan Şirket, Fadi’nin ölümünün ardından Türkiye’nin içinde bulunduğu 6. Bölge’ye yeni bir isim seçer.

Bu kişi Halit Başkan'ın da yakından tanıdığı aralarında geçmiş bir husumet bulunan Yıldırım’dır.

Yıldırım’ın ilk görevi son yıllarda sondaj faaliyetlerine büyük hız veren Türk devletine dünya kamuoyu önünde bir ders vermektir.

Yeni sezona bomba gibi başlayan Teşkilat dizisinde yaşanan bir ayrılık dizinin hayranlarını adeta kahretti.

Usta oyuncu Gürkan Uygun’un canlandırdığı Yıldırım karakteri dizinin kötü adımı ve Türkiye’ye zarar vermek için Teşkilat dizisi kadrosuna dahil oldu.

İlk adım olarak bir sondaj gemisinde patlama düzenlenmesini sağlayan Yıldırım, diziye büyük bir giriş yaptı. Bu bombalı saldırıda ise Zehra’nın boşandığı eski eşi Kemal’in öldüğü ortaya çıktı.

Zehra’nın eşi Kemal’in ölüm haberi Teşkilat dizisi hayranlarını adeta şaşkına çevirdi.

Zehra’nın gözyaşları da yeni bölümde dikkatleri çekecek. Zehra’ya bu kötü döneminde en büyük desteği ise Serdar verecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap