SON DAKİKA



Haber > Gündem > TESK Başkanı AKP'den esnafa özel elektrik tarifesi istedi

TESK Başkanı AKP'den esnafa özel elektrik tarifesi istedi

05 Şubat 2022 Cumartesi - 14:31




TESK Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın elektrik faturalarının altından kalkamadığının altını çizerek hükümetten "Esnafa özel bir tarife uygulanmalı" isteğinde bulundu.





Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken AK Parti hükümetinden esnafa özel elektrik tarifesi uygulanması gerektiğini söyledi.

Başkan Pandöken “Biriken borçlar nedeniyle yapılandırması bozulan esnafımız zor zamanlardan geçiyor. Bu nedenle elektrikteki zamlar geri alınmalı. Esnafa özel bir tarife uygulanmalı” diye konuştu.

"ESNAFA ÖZEL ELEKTRİK TARİFESİ"

Palandöken, yapılan zamlarla esnafın elektrik faturalarının altından kalkamadığına dikkat çekerken şu ifadeleri kullandı:

“Esnafımız en az 800 kilovatsaat elektrik tüketimi yaptığı için kademeli tarifede kademenin 210 kws’ye çıkartılması maalesef esnafımıza fayda sağlamadı. Akaryakıta gelen zamlar başta olmak üzere birçok kalemde yaşanan artışlar esnafımızı zaten zorlarken, kiradan çok gelen elektrik faturaları ödenemez hale geldi. Biriken borçlar nedeniyle de yapılandırması bozulan esnafımız zor zamanlardan geçiyor. Bu nedenle elektrikteki zamlar geri alınmalı. Esnafa özel bir tarife uygulanmalı. En azından belli bir süre bu zamların sübvanse edilmesi gerçekten esnafımızın en büyük beklentisi haline geldi.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap