SON DAKİKA



Haber > Gündem > Teröre tepkiye para cezası

Teröre tepkiye para cezası

25 Ekim 2015 Pazar - 10:37








Gençlerbirliği ile Osmanlıspor arasında dün oynanan Süper Lig karşılaması sırasında 102 kişinin hayatını kaybettiği Ankara'daki canlı bomba saldırısını protesto etmek için pankart açan üç taraftar gözaltına alındı. 3 taraftara "Kabahatler Kanuna" aykırı davrandıkları gerekçesiyle 208'er TL para cezası kesildi.

Spor Toto Süper Lig'inin 9. haftasındaki Ankara derbisinde Gençlerbirliği ile Osmanlıspor 19 Mayıs Standı'nda karşı karşıya geldi. Gençlerbirliği taraftarlarından 3 kişi, 102 kişinin hayatını kaybettiği 10 Ekim'deki Ankara katliamını protesto etmek için "Ankara 10.04", "Barış Kazanacak", "İyi Değiliz, İyi Olmayacağız" şeklinde pankartlar açtı. 3 gencin avukatı Alper Keşmer, yaptığı açıklamada, müvekkillerine yönelik yapılan işlemin hukuka aykırı olduğunu söyledi. Avukat, "Gözaltı işlemi ve para cezası müvekkillerinin ifade özgürlüğüne yönelik bir uygulama olduğunu düşünüyorum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap