SON DAKİKA



Haber > Gündem > Teröre karşı parke taşlarını söktü

Teröre karşı parke taşlarını söktü

27 Mayıs 2016 Cuma - 12:37




Terör örgütü mensuplarının parke taşların altına döşedikleri patlayıcılara önlem için Mardin Valiliği tüm yolları asfalta çeviriyor.





Mardin'in Derik İlçesi'nde hendek ve barikat kurma eylemlerini önlemek için Valilik tarafından ilçe merkezindeki parke taşları sökülerek, yerlerine asfalt dökülmeye başlandı.

Derik İlçesi'nde 19 Şubat 2016 tarihinde meydana gelen hendek ve barikat kurma olaylarından sonra, Mardin Valiliği, Derik Belediyesi tarafından 36 kilometrelik alana döşenen parke taşlarının güvenlik gerekçesiyle sökme kararı aldı. Valilik kararı ile yaklaşık 2 aydır ilçede sökülen parke taşları yerine asfaltlamanın yapıldığı gözlendi. Karayolları ekiplerince yapılan çalışmada, ilçenin Dağ Mahallesi'nde döşenen parke taşları sökülmeye başlanırken, Cevizpınar ve Zeytinpınar mahallelerinde döşenmiş olan parke taşları sökülmesinden sonra başlanan asfaltlama çalışmalarının da sürdüğü belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap