SON DAKİKA



Haber > Gündem > Terör operasyonu: 10 gözaltı

Terör operasyonu: 10 gözaltı

15 Aralık 2013 Pazar - 16:04




Mersin’de, Yüksekova’daki olayları bahane edip korsan gösteri düzenleyerek polise saldıran terör örgütü yandaşı 10 kişi, polisin düzenlediği operasyon





Edinilen bilgiye göre, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen olayları bahane eden Mersin’deki terör örgütü yandaşları, merkez Akdeniz ilçesi Güneş Mahallesi’nde sokak eylemleri düzenleyerek polise saldırdı. Sokak aralarında korsan gösteri düzenleyen örgüt yandaşları, güvenlik güçlerine havai fişek ve molotofkokteylleri ile saldırdı. Olaylar sırasında gruba müdahale eden polis, 6’sı küçük yaşta çocuk olmak üzere 10 kişiyi gözaltına aldı. Yakalanan şahısların üzerinde yapılan aramada molotof kokteylleri, havai fişekler, yüzlerini gizlemekte kullandıkları maskeler, eldiven ve terör örgütünü simgeleyen bez parçaları ele geçirildi. Bu arada, terör örgütü yandaşlarının katıldıkları eylemler MOBESE kameraları tarafından da görüntülendi. MOBESE görüntülerine göre, yüzleri maskeli örgüt yandaşları, ellerinde havai fişek ve molotof kokteylleri ile korsan gösteri düzenleyip, güvenlik güçleriyle çatıştı. Zırhlı bir polis aracına da molotof kokteyli atarak alevler içinde kalmasına neden oldu. Polis kamerası tarafından da tespit edilen şüphelilerden 3’ü Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusunun ardından serbest bırakılırken, 7’si bugün adliyeye sevk edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap