SON DAKİKA



Haber > Gündem > Termal Otelden Ballı Kampanya

Termal Otelden Ballı Kampanya

01 Ekim 2012 Pazartesi - 20:13




Rize'de bulunan termal otel kurban bayramı için ilginç bir kampanyaya imza attı. Otel Müşterilerine çekilişle Anzer Balı verilecek





Rize’nin İkizdere ilçesinde bulunan RİDOS Termal Otel, Kurban Bayramı için ilginç bir kampanyaya imza atarak, Kurban Bayramı’nı otellerinde geçirecek müşterileri arasında yapılacak çekiliş ile talihli müşterilerine kilosu 640 TL değerindeki Anzer Balları'ndan hediye edeceğini duyurdu. RİDOS Otel Kurban Bayramı’nı otelerinde geçirecek olan talihli müşterilerine altın değerindeki Anzer Balı’ndan hediye edecek. Konuyla ilgili açıklama yapan RİDOS Termal Oteli’nin sahibi Kasım Ekşi, “Kurban Bayramı için 'Ballı Kampanya' adını verdiğimiz bir çalışmamız var. Bilindiği gibi dünyaca ünlü Anzer Balı bölgemizde üretiliyor. Bizde bu bayramda kura ile talihli müşterilerimize bu değerli balı hediye edeceğiz. Otelimize gelen müşterilerimize hem bölgemizin değerlerini tanıtmayı amaçlıyoruz, hem de talihli müşterilerimize, az üretildiği için bulunması bir hayli güç olan bu değerli bala ulaşma imkanı tanımak istiyoruz. Müşterilerimizin bu kampanyaya ilgisi yoğun oldu. Gerçekten bu bala ulaşmak kolay olmuyor. Biz önceden temin ettiğimiz bu balları müşterilerimize hediye edeceğiz. Rezervasyonlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Özellikle Güneydoğu Bölgemizden yoğun bir talep var. Yabancı talepler arasında ise Arap ülkelerinin yanı sıra son samanlarda hızla artan Gürcistan ve Azerbaycan’dan da yoğun talep görüyoruz” dedi. Dünyaca ünlü Anzer Balı Rize’nin İkizdere İlçesi’nde 2 bin 700 rakımın üzerindeki Anzer Yaylası’nda üretiliyor. Kilosu 640 liradan satılan balın üretimi düşük olduğu için bulunması bir hayli güç oluyor. Anzer Balı’nın satışı yapılan Anzer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, balların üretildiği kovanları çelik kafes içerisinde muhafaza ederken üretilen balar içe çift anahtarlı çelik kasalarda saklanıyor. Bu kasalar ile çalınma riskime karsı ileri teknoloji ile korunuyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap