SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'Tercih senin' yazan Ayasofya’lı oy pusulası dağıtıldı!

'Tercih senin' yazan Ayasofya’lı oy pusulası dağıtıldı!

01 Mayıs 2023 Pazartesi - 15:24




Zonguldak'ta dağıtılan oy pusulalarında, Ayasofya'nın hem 'cami' hem de 'müze' olarak tanımlandığı tabelaların yer aldığı görüldü. Pusulalarda 'Tercih senin' yazısı kullanıldı.





Zonguldak'ta binlerce oy pusulasında, Ayasofya'nın hem cami hem de müze olarak adlandırılan tabelalarının yer aldığı görüldü. Temsili oy pusulalarının farklı mahallelere dağıtıldığı bildirildi. Oy pusulalarında 'Tercih senin' yazısı kullanıldı.

Zonguldaklı bir seçmen, sabah evinden çıkarken tesadüfen bulduğu oy pusulasında bu durumu fark etti ve "din üzerinden toplumu ayrıştırmak isteyen bu anlayışı kabul etmiyoruz" dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da benzer bir durumu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Sultangazi'de bir matbaada CHP adına sahte broşür bastırıldığı ve broşürü bastıranların AKP gençlik kolları yöneticisi olduğu açıklanmıştı.

Bu olaylar, seçim sürecinde yaşanan olumsuzlukların artmasına sebep oluyor. Seçim süreci, ülkedeki siyasi görüşleri ve toplumsal yapının bir yansımasıdır ve demokratik bir ortamda gerçekleştirilmelidir. Bu nedenle, tüm siyasi partilere ve seçmenlere düşen sorumluluk, seçim sürecinin sağlıklı ve adil bir şekilde yürütülmesini sağlamaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap