SON DAKİKA



Haber > Gündem > Temsilci atamayan Twitter'ın reklamları yasaklandı!

Temsilci atamayan Twitter'ın reklamları yasaklandı!

19 Ocak 2021 Salı - 09:07




Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, Türkiye’ye temsilci atamayan sosyal medya ağlarının Türkiye’den reklam alması durduruldu. Bu kapsamda hala temsilci atamayan Twitter'ın reklamları kesildi.





Yayımlanan kararla, Türkiye’de milyonlarca kullanıcısı bulanan Twitter, Periscope ve Pinterest gibi sosyal medya devlerinin Türkiye’den reklam alması yasaklandı. Konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, yaptığı açıklamada; BTK, BDDK, TCMB, VDK ve ilgili tüm kamu kurumlarının reklam yasağını denetleyeceğini ve reklam veren şirketlere de ceza kesileceğini aktardı.

Bakan Yardımcısı Sayan Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

Dileriz ki hala temsilcisini bildirmeyen Twitter ve Pinterest de ivedilikle gerekli adımları atarlar. Yükümlülüğe uymamakta ısrar eden sosyal ağların bant genişliğinin daraltılması en son istediğimiz yol. Taciz, istismar, iftira ve hak ihlalleri bir özgürlük değil suçtur! Hiç kimsenin bu ve benzeri suçları özgürlük kisvesi altında işlemesine asla müsaade etmeyeceğiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap