SON DAKİKA



Haber > Gündem > Temel Karamollaoğlu'ndan teşekkü ilanı! Tek tek isimlerini saydı...

Temel Karamollaoğlu'ndan teşekkü ilanı! Tek tek isimlerini saydı...

17 Ocak 2022 Pazartesi - 15:24




Koronavirüs tedavisi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nden taburcu edilen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ilanda kendisini arayan, ziyaret eden, mesaj atanlara tek tek teşekkür etti.





Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir süredir koronavirüs tedavisi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nden 15 Ocak’ta taburcu edildi. Sağlık durumu iyi olan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, tedavi sürecinde kendisi arayan, ziyaret eden ve mesaj gönderen siyasiler ve STK temsilcilerine tek tek teşekkür etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Tedavi sürecim boyunca; arayan, mesaj gönderen, hastaneye kadar ziyaretime gelen siyasi parti genel başkanlarına, bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, STK temsilcilerine, teşkilat mensuplarımıza ve aziz milletimize çok teşekkür ediyorum.” notuyla sosyal medya hesabından paylaştığı teşekkür ilanında isimlere yer verdi.

KARAMOLLAOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR İLANI

Teşekkür ilanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, İran Büyükelçisi Muhammed Ferazmend, İslam İşbirliği Teşkilatı Eski Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Cemil Çiçek, TÜSİAD Genel Başkanı Simone Kaslowski, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Başhekimler Dr. Aziz Ahmet Sürel ve Doç. Dr. İhsan Ateş isimleri yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap