SON DAKİKA



Haber > Gündem > "Telekulak"ta flaş gelişme

"Telekulak"ta flaş gelişme

12 Mayıs 2014 Pazartesi - 18:28




Adana'da aralarında hakim ve savcıların olduğu kişilerin cep telefonlarının yasa dışı dinlendiği iddiasıyla yürütülen soruşturmada 9 polis hakkında yu





Adana Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Doğan'ın yürüttüğü ‘yasadışı dinleme' soruşturması kapsamında istihbarat ve terörden sorumlu eski Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin, eski İstihbarat Şube Müdürü Ertuğrul Yetkin, 100. Yıl Polis Merkez Amirliği'nde Grup Amiri olan Komiser Fevzi Mert ile polis memurları Hasan Serçe, Ahmet Şenal ile emekli olan Abdullah Karaca 9 Nisan'da tutuklandı. Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Bilgin ve diğer polislerin avukatları karara itiraz edip sanıkların tahliyelerini istedi. Tahliye taleplerini inceleyen Adana 8. Asliye Ceza Hakimi, 6 polisin tahliyesine karar verdi. Soruşturma kapsamında Trabzon'dan Adana'ya getirilen Aytaç Akyol çıkarıldığı nöbetçi mahkemece serbest bırakılmıştı. Polis memurları Mehtap Avcu ve Ramazan Kasap'ın ise daha önce savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verilmişti. Soruşturmayı yürüten savcının itirazı üzerine Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi, yeniden tutuklanmaları talep edilen sanıkların yurt dışına çıkmalarına yasak getirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap