SON DAKİKA



Haber > Gündem > TEKNOFEST heyecanı Azerbaycan'da başladı

TEKNOFEST heyecanı Azerbaycan'da başladı

26 Mayıs 2022 Perşembe - 11:18




Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Türkiye dışında ilk kez uluslararası olarak Azerbaycan’da bugün başladı.





Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Türkiye dışında ilk kez uluslararası olarak Azerbaycan’da gerçekleştiriliyor.

Bu yıl Azerbaycan’da gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali “TEKNOFEST” hazırlıklarını incelemek üzere Bakü'ye gelen Selçuk Bayraktar burada açıklamalarda bulundu. Bayraktar konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Bizim için bir hayal ile başlayan TEKNOFEST Azerbaycan’a hoş geldiniz. Bakü’de kardeşlerimizle birlikte olmaktan büyük gurur duyuyoruz. TEKNOFEST’i en iyi anlatan ifadeler takım çalışması, yüksek teknoloji, seferberlik ve inançtır. Dünyadaki büyük işlerin hepsini sırt sırta vermiş takımlar başarıyor. Ülkelerin bağımsızlıklarını korumaları için yüksek teknolojiye sahip olmanın ne derece önemli olduğunu görüyoruz.

Başaracağına inanmayan bir insan nasıl mücadele edebilir. Amacına nasıl varabilir. Tam da bu nedenle tüm meselenin özü inanmaktan geçiyor. Aziz bacı ve gardaşlar insanı en zor anda dahi motive eden unsurlar inancı ve hedefleridir. Genç kardeşlerim ne sorusundan daha çok nasıl ve neden sorularını önceleyin. Merhum babamız Özdemir Bayraktar’ın nasihati olarak hakkı üstün tutmayı yaşam gayesi edinin. Güzel ahlak ve etikten ayrılmayın. İnanarak başladığınız işlerde ailenize, ailenizden de öte milletinize, milletinizden de öte insanlığa fayda sağlamayı amaç edinin. İnanıyorum ki eğer bu hususlara değer vererek çalışırsanız yaptığınız işte dünyanın en iyisi olabilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap