SON DAKİKA



Haber > Gündem > TCG Anadolu'ya kardeş geliyor: En büyük ikinci geminin teslim tarihi belli oldu

TCG Anadolu'ya kardeş geliyor: En büyük ikinci geminin teslim tarihi belli oldu

12 Ocak 2024 Cuma - 12:31




Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, TCG Anadolu'dan sonra en büyük ikinci gemi olan Derya'nın teslimat töreninin 19 Ocak'ta yapılacağını açıkladı.





Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma sanayiindeki gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. 2024 yılının sürprizle dolu bir yıl olacağını ifade eden Görgün, ''19 Ocak'ta TCG Anadolu’dan sonra 2’nci en büyük gemi Derya’nın kabulü gerçekleşecek'' dedi.

Görgün'ün açıklamalarından satır başları şöyle:

2024 yılı, daha önce başlatılan teslimatını gerçekleştireceğimiz projelerimizin yanı sıra, yeniden başlayacağımız, silahlı kuvvetlerimize teslim edeceğimiz sürprizlere dolu bir yıl olacak. 19 Ocak’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gemi platformlarımızın teslimat törenini yapacağız. TCG Anadolu’dan sonra 2’nci en büyük gemi Derya’nın kabulü gerçekleşecek

Milli Muharip Uçak göklerle buluşacak

Milli Muharip Uçak Kaan’ın ilk uçuşu inşallah yakın zamanda olacak. 2024 yılında F-16 projemizin teslimatı yapılacak. Gökbey helikopterinin jandarmaya teslimatı yapılacak.

İHA kamerasının seri üretimi başlıyor


İnsansız hava araçları için geliştirdiğimiz kameraların seri üretimleri başlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap