SON DAKİKA



Haber > Gündem > TBMM'de Hüseyin Örs'ü yaralayan Zafer Işık'a iki birleşime katılmama cezası

TBMM'de Hüseyin Örs'ü yaralayan Zafer Işık'a iki birleşime katılmama cezası

06 Aralık 2022 Salı - 21:21




Bütçe görüşmelerinde İyi Partili Hüseyin Örs'ün yaralanmasına neden olan kavgayla ilgili AK Partili Zafer Işık'a iki birleşime katılmama cezası verildi.





Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 2023 Bütçe Görüşmeleri sürüyor...

Bütçe teklifi görüşmelerinin başlaması ile Meclis'te 2 günde 2 kez kavga çıktı.

Görüşmelerde AK Parti ve İyi Partili vekiller arasındaki tartışmalar alevlenerek kavgaya dönüştü.

Arbede sırasında AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ile İyi Partili Hüseyin Örs karşı karşıya geldi. Işık'ın parmağındaki yüzük, Örs'ün kafasına geldi.

Yüzüğün etkisi ile kafasında açılma olan Örs fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz yıl kalp ameliyatı geçiren ve kalp pili takılan Örs, yoğun bakımda tedavi altına alındı.


Öte yandan Işık'la birlikte kavgaya karışan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer'in de yere düştüğü görüldü. İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ise AK Partili Işık'ın burnunu sıktı.

Zafer Işık'a iki birleşime katılmama cezası, Fahrettin Yokuş'a kınama cezası verildi

TBMM Başkanvekili Haydar Akar, görüşmeler sırasında AK Partili Zafer Işık ile İyi Parti Konya milletvekili Fahrettin Yokuş için cezalandırılmasına yönelik oylama gerçekleştirdi.

Oylama sonucu, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’a Meclis'ten geçici olarak iki birleşim çıkarma cezası, İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş’a kınama cezası verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap