SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tatil yolunda can pazarı: 5 yaralı

Tatil yolunda can pazarı: 5 yaralı

01 Temmuz 2016 Cuma - 14:36




İstanbul'dan tatil için Sakarya'ya gelen ailenin içinde bulunduğu otomobil su kanalına uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada 5 kişi yaralanarak hastane





Edinilen bilgilere göre, kaza, Adapazarı-Karasu duble yolu Sinanoğlu mahallesi mevkiinde meydana geldi. Karasu istikametine gitmekte olan Emre Sert idaresindeki 34 KS 3346 plakalı otomobil, lastiğin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek su kanalına uçtu. Aşırı hızla savrulan araç yol kenarında bulunan ağaçları biçti. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada, yolcu olarak bulunan Melike Ertek, Müberra Mert, Arda Ertek, Eylül Nida Mert yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda 112 acil ekibi sevk edildi. Kaza şiddetiyle savrulan yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapıldıktan sonra, ambulanslar ile Ferizli İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Müberra Mert, 112 ekibinin müdahale ettiği sırada kızıyla konuşup kocasının durumunu sordu. Kaza yerine gelen yaralı yakınları, kazalı aracın halini görünce sinir krizleri geçirdi.

Mert ve Ertek ailesinin bayram tatili için İstanbul'dan Karasu'ya geldikleri öğrenildi.

Tatil yolunda can pazarı: 5 yaralı

Tatil yolunda can pazarı: 5 yaralı


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap