SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tasmalı cinayete müebbet istendi

Tasmalı cinayete müebbet istendi

10 Haziran 2016 Cuma - 08:30




İstanbul Beyoğlu'nda köpek tasmasıyla boğularak öldürülen Remzi Gelener'i (26) Arnavutköy'de bir ormana gömen 2'si kadın 1'i tutuklu 5 sanığa dava açı





İddianameye göre, Gelener, gönül ilişkisinde olduğu Gürcistanlı Zhannetta Vashakıdze'yi (44) kızı Tamar Vashakıdze'yi öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine Tamar Vashakıdze'yle (25) birlikte yaşayan Muhammet Demiryapan (31) da Gelener'i köpek tasmasıyla boğarak öldürdü. Daha sonra anne-kız, Demiryapan ve 2 arkadaşları Gelener'in cesedini Arnavutköy'e bağlı Tayakadın köyündeki ormanlık araziye gömdü. Cesedi taşırken kameralara yansıyan Demiryapan, suçunu itiraf etti. Diğer sanıklar ise suçlamaları reddetti. Cumhuriyet savcısı, tutuklu Demiryapan'ın usulsüz ölüyü gömmegömdürme ve adam öldürmek suçundan müebbet ile 6 aya kadar hapis istemiyle cezalandırılmasını istedi. Anne-kızın 6 aydan 5 yıla kadar hapisle yargılanmaları talep edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap