SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tarihi eser ararken sonunu hazırladı!

Tarihi eser ararken sonunu hazırladı!

20 Haziran 2016 Pazartesi - 10:10




Konya'da tarihi eser arayan 3 kişi 15 metrelik bir kuyu kazdı. Kuyudan yayılan metan gazından zehirlenen 3 şahıstan biri yaşamını yitirdi.





Konya’nın Bozkır ilçesinde tarihi eser bulmak için kazdıkları 15 metrelik kuyuda göçük altında kalan bir kişi hayatını kaybetti, metan gazından zehirlenen 2 kişi tedavi altına alındı.

Olay, dün gece saatlerinde Bozkır ilçesi Hisarlık Mahallesi Göksu Deresi civarında meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Can (29) arkadaşları Ahmet T. ve Abdullah G. ile birlikte tarihi eser bulmak amacıyla 15 metre derinliğinde kuyu kazdı.

Üç arkadaş tarihi eser aradıkları sırada topraktan sızan metan gazından zehirlendi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Kazdıkları kuyuda gazdan zehirlenen 2 kişiye sağlık görevlileri tarafından hemen müdahale edildi.

GÖÇÜK ALTINDA KALDI

İlk müdahaleleri yapılan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Ancak Ahmet Can, 15 metre derinlikte oluşan göçük nedeniyle toprak altında kaldı. Bunun üzerine olay yerine Konya AFAD ekipleri de sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışma neticesinde Ahmet Can’ın cansız bedeni göçük altından çıkarılarak Bozkır Devlet Hastanesine kaldırılırken metan gazından zehirlenerek tedavi altına alınan 2 kişinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap