SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tarihi bir dönemdeyiz

Tarihi bir dönemdeyiz

04 Nisan 2017 Salı - 18:34




AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 16 Nisan da tarihi bir karar verileceğini belirterek “ Türkiye’nin büyümesini istemeyenler ortada, bunları sizl





Mustafa  BAYRAK

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi Rize genelinde çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’de muhtarlarla bir araya geldi. Getiirdikleri anaysa değişikliğinde çift başlı yönetim sistemini değiştirmek istediklerini belirten Karal, açıklamasında “Ülkenin büyümesini istemeyenler var bunları hepiniz biliyorsunuz ve yakinen takip ediyorsunuz, tarihi karar sizin elinizde. Yeni sistemde kanunlara artık milletvekilleri kendileri hazırlayıp TBMM’ye sunacak. Bu ne demek oluyor, milletin duyguları ve düşünceleri doğrudan kanunların hamurunda yoğrulacağı bir yeni sistem getiriyoruz.  Şuanda eğer Türkiye’de siyasal anlamda bir istikrar varsa,  yönetimde bir problem yaşanmıyorsa bu sistemden değil kişiden kaynaklanıyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın karizmatik ve dirayetli duruşundan kaynaklanıyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap