SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tanıştığı gün öldürdü: “Kendisini yerden yere vurdu”

Tanıştığı gün öldürdü: “Kendisini yerden yere vurdu”

29 Haziran 2022 Çarşamba - 17:09




Sarıyer’de, aynı gece tanıştığı Fatma Keke’yi kendi evinde darp ederek öldüren sanık Özer Ağaoğlu, “kasten öldürme”, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “yağma” suçlarından müebbet ve 9 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada son savunmasını yapan Ağaoğlu, “Kendisini yerden yere vurması sonucunda bu olay yaşandı” dedi.





İstanbul Sarıyer’de 26 Temmuz 2021 tarihinde bir restoranda tanışan Fatma Keke ve Özer Ağaoğlu sohbet etmeye başladı. İkili gecenin sonunda Ağaoğlu’nun evine gitti. Ancak ikili bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. O sırada polisi arayan Fatma Keke, “Evde kilitli kaldım, yanımdaki erkek beni zorla tutuyor” diyerek ihbarda bulundu. Ancak adresi veremediği için polis yerini bulamadı.

Yaklaşık 1 saat sonra boşanma aşamasında olduğu eşini arayan Özer Ağaoğlu ise, “Çok kötü bir şey yaptım. Cinayet işledim. Dövdüm öldü, kadın nefes almıyor, yaklaşık iki saattir uyandıramadım” dedi. Özer Ağaoğlu’nun eşinin ihbarı üzerine eve gelen polis, Fatma Keke'yi yerde çıplak şekilde yüz üstü yatar vaziyette cesedini buldu.

“TELEFONUNU NE AMAÇLA ALDIM BİLMİYORUM”

Olayın ardından tutuklanan Özer Ağaoğlu hakkında dava açıldı. İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma sanık Özer Ağaoğlu avukatlarıyla birlikte katıldı. Olaydan sonra evden çıkarken Fatma Keke’ye ait telefonu ve cüzdanı neden aldığı sorulan Ağaoğlu, “Olayın etkisiyle eşyalarımı topladım. Fatma Keke’ye ait eşyaları aldım. Ancak ne amaçla aldığımı bilmiyorum. Eşyaları hırsızlık amacıyla almadım. Kendi çantamı hazırlarken olayın şokuyla içine koymuşum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap