SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tamirhanedeki atık yağ varili patladı

Tamirhanedeki atık yağ varili patladı

12 Haziran 2016 Pazar - 12:43




Tamirhanedeki içi atık yağ dolu varilin önce alev alması, ardından da patlaması sonucu 13 yaşındaki çırak ağır yaralandı.





Adana'da Serdar Erdal'a ait oto tamirhanesinde, araçlardan çıkan atık motor yağların toplandığı varil, belirlenemeyen nedenle alev alıp patlama meydana geldi. Bu sırada varilin yanında bulunan çırak 13 yaşındaki Mehmet Bozkurt, ağır yaralandı.

Süleyman Vahit Caddesi üzerinde bulunan oto tamirhanesinde meydana geldi. Tamirhanedeki işi biten tamirci Serdar Erdal, dükkanı kapatacaklarını söyleyip çırağı Mehmet Bozkurt'tan temizlik yapmasını istedi. Bozkurt, temizliğe başladıktan sonra yanında bulunduğu içi yağ dolu varil önce alev aldı, ardından patlama oldu.

Alevlerin arasında kalan küçük çocuk, çevredekilerin yardımı ile işyerinin dışına çıkarıldı. Vücudunda ağır yanık oluşan Bozkurt, çağrılan ambulansla TOKİ Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan Bozkurt, daha sonra Seyhan Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunan Bozkurt tedavi altına alındı.Polis ekipleri, patlamayla ilgili inceleme yaparken, işyeri sahibi küçük yaşta işçi çalıştırmaktan ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap