SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tam kapanma önlemleri yürürlüğe girdi: Peki hangi ürünler satılacak?

Tam kapanma önlemleri yürürlüğe girdi: Peki hangi ürünler satılacak?

07 Mayıs 2021 Cuma - 13:51




Süpermarket ve zincir marketlerde yeni önlemler bugün yürürlüğe girmesinin ardından tam kapanma döneminde satılacak ürünler belli oldu.





Süpermarket ve zincir marketlerde yeni önlemler bugün yürürlüğe giresiyle marketlerde tam kapanma sona erene kadar sadece temel ihtiyaç ürünleri satılacak.

Marketler, bugünden itibaren tam kapanma döneminde alkollü ürün satışı kısıtlamasının yanında elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim gibi ürünleri satamayacak.

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine göre marketlerde tüm yiyecek ve temizlik maddeleri satılabilecek. Bunların dışında da hayvan maması ve parfüm ile makyaj ürünleri dışında kozmetik satışı yapılabilecek.

Daha önce satışına kısıtlama getirilen alkollü ürünlerin yanı sıra elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim ve aksesuar, ev tekstili, oto aksesuar, bahçe malzemeleri, hırdavat, zücaciye gibi ürünlerin satışı yapılmayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap