SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tam 30 kilo!

Tam 30 kilo!

26 Eylül 2016 Pazartesi - 15:01




Denizli'de önceki gün Gökpınar Barajı'na balık avlamak için giden Kerem Kaya, 130 santimetre uzunluğunda, 30 kilogram ağırlığında yayın balığı yakalad





Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Kerem Kaya, önceki gün Gökpınar Barajı'na balık avlamak için gitti. Kaya, balık yakalamaya çalıştığı sırada oltasına 130 santimetre uzunluğunda ve 30 kilogram ağırlığında yayın balığı takıldı. Kerem Kaya'nın oğlu Alpaslan Kaya ise balığın büyüklüğünü göstermek için 5 yaşındaki yeğeni Selman Ubeydullah ile balığın yan yana fotoğrafını çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Yayın balığı, görenleri de hayrete düşürdü. Kerem Kaya, "Balığı yakaladıktan sonra oğlum Hasan ve Süleyman'ı yanıma çağırdım. Üçümüz güç bela arabaya taşıdık. Ardından da eve götürdük. Hayatımda hiç bu kadar büyük balık tutmamıştım. Beni heyecanlandırdı. Hafta sonunda da Honaz ilçesi Göz bölgesinde 25 kişilik ailemle piknikte balığı yedik" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap