SON DAKİKA



Haber > Gündem > Takla atarak şarampole uçtu!

Takla atarak şarampole uçtu!

13 Haziran 2016 Pazartesi - 13:00




Ankara'dan Samsun'a giden minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Minibüsteki 16 kişi yaralandı.





Tatil için Ankara'dan Samsun'a giden Ali Varlı yönetimindeki minibüs, Sungurlu-Çorum karayolunun Koparan Mevkii Deniz Köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıktı, takla attı ve şarampole devrildi.

Kazada sürücü ile birlikte Selim Varlı (1), Gülbahar Varlı (9), Mustafa Varlı (7), Semra Varlı (22) , Asiye Varlı (28), Sevda Karaca (18), Temel Karaca (14), Ayşe Karaca (36), Nazlı Karaca (12), Yasin Karaca (13), Polat Karaca (9), Semra Karaca (20), Naciye Karaca (40), Yasemin Karaca (16) ve Kerim Karaca (11) yaralandı.

Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.




Ambulanslara alınan yaralılar Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sungurlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.  Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap