SON DAKİKA



Haber > Gündem > Takdir belgesi sizden çerçevesi bizden

Takdir belgesi sizden çerçevesi bizden

29 Haziran 2012 Cuma - 15:39




Rize'nin Çayeli ilçesinde faaliyet gösteren Tuğra Cam ve Sanat Galerisi 2007 yılından beri başlattığı uygulamada ilk ve orta dereceli okullarda başarı





2007 yılından beri ilçede faaliyetlerini sürdüren Tuğra Cam ve Sanat Galerisi geleneksel hale dönüştürdüğü ‘Takdir Sizden, Çerçevesi Bizden’ projesi kapsamında başlattığı çalışmada başarılı öğrencileri sevindirmeye devam ediyor. Dönem sonunda başarılı öğrencileri ödüllendirmenin her vatandaşın sorumlu olduğunu belirten galeri sahibi Necmettin ve Yener Turgut kardeşler “6 yıldan bu yana sürdürdüğümüz ve artık geleneksel hale gelen ‘Takdir Sizden, Çerçevesi Bizden’ adlı sosyal sorumluluk projesi daha önce yerel ve ulusal basında yer almıştı. Bu haberi duyanlar bizleri arayarak böyle bir proje uyguladıkları için bizlere teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirdi. Bizler galeri sahibi olarak şuana kadar yaklaşık 6 Bin adet çerçeveyi ilk ve orta dereceli okullarda başarılı olan öğrencilerimize ücretsiz hediye ettik. Önümüzdeki dönemlerde bu projemiz devam edecektir. Turgut kardeşler, takdir belgesini alan öğrencileri Çayeli Emniyet Müdürlüğü karşısı’ndaki Tuğra Cam ve Sanat Galerisi’ne beklediklerini ve bu uygulamayı önümüzdeki dönemlerde sadece Çayeli’nde değil Rize merkez ve tüm ilçelerde de uygulayacaklarını dile getirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap