SON DAKİKA



Haber > Gündem > Taha Duymaz'dan acı haber! Cansız bedenine ulaşıldı

Taha Duymaz'dan acı haber! Cansız bedenine ulaşıldı

17 Şubat 2023 Cuma - 15:28




Yemek videolarıyla fenomen haline gelen Taha Duymaz günlerdir enkaz altındaydı. Acı haber geldi. Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı.





Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası binlerce canımızı yitirdik. Depremin en çok etkilediği yerlerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan acı haber geldi. 

Taha Duymaz ve kardeşlerinin cansız bedenine ulaşıldı. Acı haberi arkadaşı verdi.

Cansız bedenlerine ulaşıldı

Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen Taha Duymaz'ın hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Ancak aileden yalanlama gelmişti. 

Taha Duymaz'ın akıbeti merak edilirken ne yazık ki bugün acı haber geldi. En yakın arkadaşı sosyal medyadan acı haberi duyurdu. Hem Taha Duymaz'ın hem de kardeşlerinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Taha Duymaz kimdir?

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003'te, Hatay'ın Yayladağı ilçesinde doğdu. 4. sınıfta eğitimine ara vermek zorunda kalan Duymaz, ailesinin geçimine katkı sağlamak için bu kararı aldığını açıklamıştı. 

Her fırsatta yemek yapmanın en büyük tutkusu olduğunu belirten Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap