SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tacizci muavin tutuklandı

Tacizci muavin tutuklandı

28 Mayıs 2016 Cumartesi - 09:46




Muğla'dan İstanbul'a giden yolcu otobüsünde mastürbasyon yaparak üniversite öğrencisi genç kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen muavin 27 yaş





Muğla'dan İstanbul'a giden otobüste görevli muavin G.G., koridorda mastürbasyon yaparken, sıvılar koltukta oturan üniversite öğrencisi C.D.'nin üzerine geldi. Feribotla Yalova'dan Eskihisar'a geçen otobüste bulunan C.D.'ye, aynı araçta bulanan bir avukat yardımcı olurken, jandarmaya haber verildi.

Feribot iskeleye yanaştığında kenara çekilen otobüsteki muavin gözaltına alındı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, karşılaştırmak için otobüsteki koltuğa ve genç kızın üzerine gelen spermler ile muavinden sperm örneği alındı. Sevk edildiği adliyede, ifadesinde su döküldüğünü iddia eden G.G. serbest bırakıldı.Gebze Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında savcı G.G.'nin serbest bırakılmasına itiraz etti. Yeniden gözaltına alınan G.G., Gebze 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Bu kez suçunu kabul eden G.G., tutuklanarak Kocaeli T Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap