SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tacir stoğunu emniyet patlattı

Tacir stoğunu emniyet patlattı

12 Ağustos 2015 Çarşamba - 09:19




PKK Terör örgütünün en büyük para kaynağı olan uyuşturucu ticaretinde kuryeler harekete geçti. Giresun’da Üniversitelerin açılmasına yakın bir zamanda





OPERASYON BAŞLADI

Türkiye’de gençlerin korkulu rüyası haline gelen uyuşturucu belası yeniden hortladı. PKK terör örgütünün en büyük para kaynağı olan uyuşturucu ticaretine yönelik istihbarat birimlerinin başlattığı çalışmalar sonuç vermeye başladı. 

TERMİNALDE YAKALANDI

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’ün bizzat yürüttüğü operasyonda İstanbul’dan Giresun’a uyuşturucu hap getirdiği öğrenilen E.Ö. isimli kişi Bulancak ilçesindeki otobüs terminalinde yakalanarak gözaltına alındı.

MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağını belirten İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, “Gençlerimizi hiç kimsenin zehirlemesine müsaade etmeyeceğiz. Vatandaşlarımız çocuklarının eğer uyuşturucu kullandığından şüpheleniyorsa mutlaka polisten yardım istemelidir. Gençlerimize sahip çıkmak bizlerin görevidir” ifadelerini kullandı.  

43_16

Geçtiğimiz günlerde gazetemizin gündeme getirdiği “PKK kurye arıyor”
başlıklı haberin ardından düzenlenen operasyonlar sonuç vermeye başladı.

Erkan BAŞKIRAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap