SON DAKİKA



Haber > Gündem > Tabelalar söküldü, bayraklar asıldı

Tabelalar söküldü, bayraklar asıldı

24 Temmuz 2016 Pazar - 15:34




Bursa'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ ile bağlantısı olduğu tespit edilip kapatılan okulların tabelaları, Belediye tarafından söküldü.





Yayınlanan kanun hükmünde kararname kapsamında Türkiye genelinde FETÖ terör örgütü ile bağlantısı tespit edilen 1043 özel öğretim kurumu kapatıldı.

Yürütülen operasyonlar kapsamında 'Gülen Cemaati' okulları listesinde yer alan Osmangazi ilçesi sınırları içerisindeki Özel Bursa İpekşehir Temel Lisesi ile Özel Bursa Temel Lisesi de Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından mühürlendi.

TABELALAR SÖKÜLDÜ, BAYRAKLAR ASILDI

Kapatılan iki okulun tabelaları Osmangazi Belediyesi tarafından gece saat 24.00'te sökülerek indirildi. Sökülen tabelaların yerine Türk bayrakları asıldı.

Tabelalar sökülürken, Fomara Meydanı'nda gösteri yapan vatandaşlar tezahüratlarla destek verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile meydanı dolduran ve 9 gündür demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, Gülen ve Darbeciler aleyhine sloganlar attı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap