SON DAKİKA



Haber > Gündem > Suyumuz temiz mi?

Suyumuz temiz mi?

01 Nisan 2013 Pazartesi - 09:26




MHP Arsin İlçe Başkanı Haydar Şengül, Arsin Organize Sanayi’nin su kaynağının kirletildiğini belirterek yetkilileri göreve çağırdı.





MHP Arsin İlçe Başkanı Haydar Şengül, yaptığı açıklamada ilçe merkezi ve organize sanayi bölgesine suyun geldiği depoların hemen üst tarafında koyunların yatırılmasının tam bir sağlık skandalı olduğunu belirtti. Şengül, "Arsin ilçesinin su kaynağı yıllardır Yanbolu Vadisi’dir. Su depolarının hemen yanında yüz metre suyun geliş yönünde yaz boyunca koyun yatırıldı. Koyun ahırı olarak kullanılan alandaki çadırlar kaldırıldığında yağan yağmurla koyun dışkıları suda eriyerek içme suyuna karışacak. İnsan sağlığı bu kadar hafif olmamalı. Bu bir sağlık skandalıdır. Bu, Arsin halkının sağlığını hiçe saymaktır. Kış boyunca ilçede bulaşıcı bir hastalık meydana gelmediyse bu, soğuk havada mikropların üremeyişindendir. Havaların ısınmasıyla bu alanda gerekli tedbirler alınmazsa bu yaz ilçe bulaşıcı hastalıktan kurtulamaz" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap