SON DAKİKA



Haber > Gündem > Survivor’da Reşat Çileden Çıktı! Ünlüler Takımının üstüne yürüdü!

Survivor’da Reşat Çileden Çıktı! Ünlüler Takımının üstüne yürüdü!

19 Nisan 2021 Pazartesi - 12:03




Ekranların sevilen programı Survivor'da finale aylar kala heyecan artıyor.





Tansiyonun sık sık yüksek seviyelere çıktığı yarışmasında artık sadece oyun parkurları değil, takım arkadaşları da yarışmacıları zorluyor. Öyle ki bu akşam ekranlara gelecek olan bölümde, Reşat sinirlerine hakim olamayacak ve ünlüler takımına bodoslama giriş yapacak. Survivor yeni Yarışmada sık sık performansıyla konuşulan Reşat son zamanlarda belli bir depresyon yaşıyor. Arkadaşlarından kendini soyutlayan Reşat kendi kabuğuna çekilmişti. Son konseylerden birinde ise Reşat "Benim derdim bana yetiyor Acun abi. Benim kimseyle uğraşacak halim yok. Kişilerin kendi arasındaki problemleri bunlar" sözlerini dile getirerek, herkesin şok olmasına neden olmuştu.

Parkurdan sonra kendisini rahatlamak ve deşarj olmak için suya atan Reşat, aynı zamanda "Yeter" sözlerini dile getirmişti. Bağırarak bunu söyleyen Reşat'a Çağrı'dan cevap gecikmedi. Çağrı'nın sözlerini duyan Reşat çıldırdı ve kendini attığı sudan saniyeler içerisinde çıktı.

Çağrı ise Reşat'ın "Yeter" sözlerine karşılık olarak "Yetmez" sözlerini dile getirdi. Bu sözünü çok yüksek bir sesle söyleyen Çağrı, Reşat'ın dikkatini çekti. Bir anda sudan çıkarak ünlüler takımına dalış yapan Reşat, büyük bir kavganın eşiğine geldi. Tüm yarışmacılarının gözlerinin önünde olan bu olay ise seyirciyi şok etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap