SON DAKİKA



Haber > Gündem > Suriyeliler de AK Parti’ye geçinemiyoruz diye sitem etmeye başladı!

Suriyeliler de AK Parti’ye geçinemiyoruz diye sitem etmeye başladı!

24 Ekim 2021 Pazar - 12:49




Savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeliler de AK Parti’nin kötü ekonomi yönetiminden nasibini aldı. Ülkedeki Suriyeliler’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ”geçinemiyoruz” diye sitem ettiği belirtildi.





Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk bugünkü yazısının bir bölümünde oldukça dikkat çekici bir ifadeye imza attı. Öztürk artık savaştan kaçan Suriyeli’lerin bile Türkiye’deki ekonomi yönetiminden şikayetçi olduğunu ifade etti.

SURİYELİLER DE GEÇİNEMİYORUZ DİYE SİTEM EDİYOR

Türkiye’deki Suriyeliler’in son durumu hakkında bilgiler veren Saygı Öztürk, artık onların da AK Parti’den yana ümitlerinin kesildiğini ifade etti. Öztürk yazısının o bölümünde “İlk yıllar gibi değil, artık Suriyelilerde Türkiye'ye uyum sağlamış durumda. Geldikleri yıllarda sadece parklarda oturan Suriyeliler artık yok. Onlar da açtıkları işyerlerinde ya da çalıştıkları yerlerde. Onların sıkıntısı da ülkemizde giderek artan hayat pahalılığı. Onlar da 'Geçinemiyoruz' diyor.” Diye yazdı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap