SON DAKİKA



Haber > Gündem > Suriyeli sığınmacı paylaştı; Önce Allah sonra Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de aç insan yok

Suriyeli sığınmacı paylaştı; Önce Allah sonra Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de aç insan yok

19 Ağustos 2022 Cuma - 11:47




AKP iktidarının Türkiye’yi ekonomik bir felakete sürüklediği şu günlerde Türk halkı derin bir yoksulluk çekerken bir yandan da halkın sinir uçlarıyla oynanmaya devam ediliyor. Türkiye’ye sığınan bir Suriyeli sığınmacı hükümetin ülkeyi çok iyi yönettiğini iddia ederek, “Türkiye’de aç insan yok. Elhamdülillah önce Allah sonra Recep Tayyip Erdoğan” dediği bir video paylaştı.





TikTok’ta “Mohamadnizarof” kullanıcı adlı bir Suriyeli sığınmacının paylaştığı videoya göre, Türkiye’de her şey güllük gülistanlık. İstanbul Sultanbeyli’de yaşadığını belirten sığınmacının paylaştığı videoda, “Önemli bir şey söylemek istiyorum. Türkiye’de aç insan yok yani bunu söylemeyin lütfen Allah aşkına söylemeyin. Aç insan yok. Ben fakir bir muhit olan Sultanbeyli’de pilav dağıtıyorum. Sordum komşulara kimse istemiyor elhamdülillah Türkiye’de aç insan yok. Elhamdülillah önce Allah sonra Recep Tayyip Erdoğan. Hükümet çok iyi yönetiyor.” dediği görülüyor.

Video Twitter’da gündem olurken kullanıcılar, “AKP’li gurbetçiler yetmedi bir de siz çıktınız başımıza” yorumlarında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap