SON DAKİKA



Haber > Gündem > Suriye'de askere komutan dayağı iddiası!

Suriye'de askere komutan dayağı iddiası!

20 Mayıs 2020 Çarşamba - 12:49




Suriye'deki operasyon bölgesinde bir uzman çavuşun bir general tarafından dövüldüğü iddia edildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "peşlerini bırakmayacağız" dedi.





Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici, Tuğgeneral Ercan Pürsünlü’nün Suriye’deki askeri bir birlikte bir uzman çavuşu dövdüğünü ileri sürdü. Tilkici, “Bakalım hakim karşısında ‘Ben paşayım, döverim’ diyecek misin?” derken, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, “Hesap sorulasıya kadar da peşlerini bırakmayacağız” diye tepki gösterdi.

Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici, Tuğgeneral Ercan Pürsünlü’nün Suriye’de bir uzman çavuşu dövdüğünü ileri sürdü ve “Pürsünlü Paşa uzman çavuşu Suriye’de içtimada dövüyorsun, mübarek gün. Bu davada tüm hukuk büromuzla müdahil olacağız. Bakalım hakim karşısında ‘Ben paşayım, döverim’ diyecek misin? Yoksa yüzlerce şahidin gördüğünü yalanlayacak mısın? Bu devletin kanun devleti olduğunu, sizin kanun, yönetmelik, yönergelerden üstün olmadığınızı anlatacağız” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter,  Tilkici’nin iddialarının ardından, “Uzman Çavuşlarımızın onuruyla oynayan, herkesin içinde aşağılayan, el kaldıran, fiili ve fiziki müdahalede bulunan her kim ya da kimler olursa karşılarında duracağız, hesap sorulasıya kadar da peşlerini bırakmayacağız. Herkes yerini bilsin, sınırını bilsin, haddini bilsin” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap