SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sultanahmet'te bomba şoku

Sultanahmet'te bomba şoku

06 Ocak 2015 Salı - 18:32




İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü'ne bombalı saldırı düzenlendi.





Sultanahmet'te bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü'ne bombalı saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Sultanahmet'te bulanan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü'ne bombalı saldırı düzenlendi. Patlamada ilk belirlemelere göre bir polis yaralandı. Yarlı polis Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi atına alındı. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. 

İstanbul Valisi Şahin, Sultanahmet'teki bombalı saldırıya ilişkin "Bir kadın canlı bomba, Turizm Şube Müdürlüğü'ne gelerek, üzerindeki bombayı patlatıyor. Bir polis memuru ağır yaralı, bir polis memuru da hafif yaralı. Canlı bomba da ölü" dedi.

TRABZONLU POLİS ŞEHİT OLDU

Saldırıda ağır yaralanan ve hemen hasteneye kaldırılan Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Polis memuru Taner Şenel hafif ise yaralandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap