SON DAKİKA



Haber > Gündem > Süleyman Soylu'yu kızdıran ziyaret! Emniyette işler karıştı

Süleyman Soylu'yu kızdıran ziyaret! Emniyette işler karıştı

03 Mayıs 2022 Salı - 12:54




T24 yazarı Tolga Şardan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın geçen hafta KKTC’yi ziyareti hakkında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.





T24 yazarı Tolga Şardan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın geçen hafta KKTC’yi ziyaret etmesini kaleme aldı.  Sezgin Baran Korkmaz'ın İçişleri Bakanı Soylu ile buluşmasını ayarlayan iki isimden birisinin yer aldığı ziyareti yazan Şardan, "Soylu'yu mutsuz eden sosyal medya paylaşımı ve Emniyet Genel Müdürü'nün KKTC ziyareti” başlığını kullandı.

KORKMAZ VE SÜLEYMAN SOYLU AYRINTISI

Tolga Şardan, yazısında Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın geçen hafta KKTC’yi ziyaret ettiği heyetinde yer alan isimlere dikkat çekti. Şardan, “Heyette yer alanlardan KOM Dairesi Başkanı Çorumlu'nun iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'ın İçişleri Bakanı Soylu ile buluşmasını ayarlayan iki isimden birisi olduğu zaten biliniyor” dedi.

Yazının ilgili bölümü şöyle:

"Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, geçen hafta iki günlük çalışma ziyareti için KKTC'deydi. 


Aktaş'ın heyetinde Emniyet İstihbarat Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu, KOM Dairesi Başkanı Mahmut Çorumlu, Siber Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanı Erdal Çetinkaya, Kriminal Dairesi Başkanı Ogün Vural ve Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı İlhan Karslı yer aldı. 

Heyette yer alanlardan KOM Dairesi Başkanı Çorumlu'nun iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'ın İçişleri Bakanı Soylu ile buluşmasını ayarlayan iki isimden birisi olduğu zaten biliniyor.

Keza CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın, Bodrum'daki ünlü Paramount Otel'de konaklayanlardan birisinin Emniyet İstihbarat Başkanı olduğunu açıkladığının altını çizeyim. 

Başarır'ın isim vermeden işaret ettiği Sabit Akın Zaimoğlu'nun da Aktaş'ın KKTC heyetinde yer alması dikkat çekici. 

KKTC'nin son dönemdeki durumu malum. Özellikle Türkiye'deki suç dünyasında yaşananların bir bölümünün KKTC bağlantılı olması, KKTC'deki suç organizasyonlarının faaliyetlerinin Türkiye'ye uzanması, Güney Amerika kökenli kokain sevkiyatlarının bazılarının KKTC'yi hedeflemesi, önümüzdeki sürecin daha sıkıntılı olacağının göstergesi. 


Bu çerçevede Türkiye'den polis heyetinin KKTC'ye gitmesinin sonuçlarının ne olacağını yakın zamanda tanık olacağız.

Aktaş ve beraberindekiler KKTC polisi ile bir araya geldi. Görüşmelerin odağında elbette suç ve suçlularla mücadele vardı."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap