SON DAKİKA



Haber > Gündem > Süleyman Soylu yargılanacak mı? Açıklama geldi

Süleyman Soylu yargılanacak mı? Açıklama geldi

26 Mayıs 2022 Perşembe - 14:18




CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.





CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun sıkça söylediği yargılamalar söylemi hakkında, "Biz hiçbir bürokratı, milletvekilini ya da AK Parti içerisinde görev yapmış insanları tehdit etmiyoruz. Süleyman Soylu hakkında bile, bugün konuşmamda söyledim ona iki haberim var. Biri iyi biri kötü. Kötü haber mutlaka yargılanacak. İyi haber ise Osman Kavala'daki gibi bir heyet değil, adil ve onurlu hakimler onu yargılayacak" ifadelerini kullandı.

"ONA BİR İYİ BİR KÖTÜ HABERİM VAR"

Halk TV'de yayınlanan "Sözüm Var" programına konuk olan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Yargılanacaklar söylemi, AKP seçmenini kaçıracak rövanşist bir CHP geliyor izlenimi yaratır bu CHP'nin stratejik hatasıdır" diyenlere yanıt olarak, "Şunu söyleyebilirim, biz hiçbir bürokratı, milletvekilini ya da AKP içerisinde görev yapmış insanları tehdit etmiyoruz. Süleyman Soylu hakkında bile, bugün konuşmamda söyledim ona iki haberim var. Biri iyi biri kötü. Kötü haber mutlaka yargılanacak. İyi haber ise Osman Kavala'daki gibi bir heyet değil, adil ve onurlu hakimler onu yargılayacak. Bir yargılama olacaksa, bu paraların hesabı sorulacaksa ki mutlaka sorulacaktır. Ancak AKP'nin 2011'deki gibi Ergenekon benzeri mahkemeler gibi değil, bağımsız, düzgün hem bilirkişiden hem mahkemeden heyetler tarafından yapılacak. Biz neden bir devr-i sabık yaratalım" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap