SON DAKİKA



Haber > Gündem > Süleyman Soylu neden sessiz? İşte dikkat çekten detaylar...

Süleyman Soylu neden sessiz? İşte dikkat çekten detaylar...

13 Mayıs 2020 Çarşamba - 19:27




Sevda Noyan'ın skandal ifadeleri ve Fatih Tezcan'ın tehditleri ülke gündemini sallarken Bakan Soylu'nun sessizliği merak konusu oldu. 





Ülke TV’de Esra Elönü'nün sunduğu “Arafta Sorular” programına konuk olan Sevda Noyan "15 Temmuz kursağımızda kaldı. Yani yapamadık istediklerimizi. Boş bulunduk. Yani yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Onu söyleyeyim. Biz çok donanımlıyız bu konuda maddi ve manevi olarak. Biz liderimizin yanındayız. Asla yedirmeyiz. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hala sitede var 3-5. Benim listem hazır açıkçası” ifadelerini kullanmıştı. 

Noyan'ın bu açıklamalarına kamuoyundan tepkiler yükselmişti. 

Noyan'a tepki gösterenler arasında Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç tepki göstererek, "Bunlar yüzünden millet başörtüsünden soğuyacak" demişti. 

Noyan'a destek çıkan isim ise şaşırtmadı.

Provokatif açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Atatürk düşmanı Fatih Tezcan, Noyan'a destek vererek, "Tayyip Erdoğan'ı devireceğiz, idam edeceğiz diyorsunuz. Karınızı, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden? Erdoğan'ın bir damla kanına milyonlarca kan dökülür bu ülkede. Erdoğan'a öyle bir şey yaparsanız, tırnağı kanarsa eğer bu ülkede başınızın neler geleceğinden haberiniz var mı? Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin? Tayyip Erdoğan'a darbe idam vs. olursa zulalardan, listelerden, yaşanacaklarından haberiniz var mı? Yiyorsa çıksanıza. Tayyip Erdoğan orada. Alsanıza onu niye yapmıyorsunuz hadi... Devlet Bahçeli de orada. Cumhur İttifakı değil mi bu? Yer mi gözünüz FETÖ'nün PKK'nın kimse artık ağa babası feriştahı yer mi o zaman? Ailenizi, kendinizi nasıl koruyacaksınız? Bir intikam faslı başlar ki bu ülkenin vatanseverlerini yiğitlerini durduramazsınız. Tayyip Erdoğan'ın bir damla kanına milyonlarca kan dökülür bu ülkede" ifadelerini kullanmıştı. 


Tezcan hakkında ‘Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ile Halk Arasında Korku ve Panik Yaratmak Amacıyla Tehdit’ suçlarından soruşturma başlatılmıştı. 

Öte yandan birçok AKP'li sosyal medya hesabından silah, mermi fotoğrafları paylaşılarak CHP'li isimler tehdit edilmişti. 

ÖZEL HAT İLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ AÇIKLAMIŞTI

Tüm bu gelişmeler ülke gündemini belirlerken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuya ilişkin sessizliği merak konusu oldu.  

Tezcan, geçtiğimiz ay Youtube'da yaptığı canlı yayında Bakan Soylu ile telefonda özel hat ile görüştüğünü açıklamıştı. 

(Günboyu Gazetesi)


f1-001.jpg

f2-001.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap