SON DAKİKA



Haber > Gündem > Süleyman Soylu, kendisine sorulan soru karşısında çılgına döndü

Süleyman Soylu, kendisine sorulan soru karşısında çılgına döndü

05 Mart 2020 Perşembe - 14:22




Kamuoyunun tartıştığı ve vatandaşın sorgulamaya başladığı ‘Yunan ve Bulgar sınırını geçen mülteci sayıları gerçek mi?’ sorusu İçişleri Bakanı Soylu’yu rahatsız etti.





GÜNLERDİR KONUŞULUYOR

Türkiye’de günlerdir süren ‘Sınırdan kaç Suriyeli mülteci Yunanistan’dan Avrupa’ya geçti, geçiş için kamuoyuna açıklanan sayılar doğru  mu?’ soruları kafaları kurcalarken, bir muhabirin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sorduğu soru gündeme bomba gibi düştü.

VERDİĞİ TEPKİ ELEŞTİRİLDİ

Muhabir, “140 bine geldik dediniz, fakat biz bunu teyit edemedik bir türlü” sorusu karşısında gerilen Bakan Soylu, “O zaman İçişleri Bakanı yalan söylüyor öyle mi?” diyerek muhabiri azarladı. Bakan Soylu’nun bu tepkisi sosyal medyada vatandaşlar tarafından eleştirilmesine sebep oldu.

TÜRKİYEDE KALDILAR

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde, ‘Kapıları açtık mülteciler Avrupa’ya gidiyor’ demiş, bu sözlerin ardından gözler Yunanistan sınır kapısına çevrilmişti. Mültecilerin Yunan güvenlik güçlerinin tarafından engellemesi nedeniyle Avrupa’ya geçemediği ve yine Türkiye’de kaldıkları görüldü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap