SON DAKİKA



Haber > Gündem > Süleyman Soylu Görele'de

Süleyman Soylu Görele'de

10 Mayıs 2013 Cuma - 10:42




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Siyaset Akademisi ile ilgili seminer vermek için Giresun’un Görele ilçesine geldi.





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ilçede bulunan esnafları ziyareti sırasında bir taksicinin şehir içinde bulunan gezici radarlardan sürekli ceza yediklerini ve BİMER’e şikayet ettikleri gerekçesiyle her gün trafik cezası yazıldığını dile getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Bir tek bu konu değil her şeyde sıkıntı var ama bu sıkıntıların giderilmesi için herkes bir çaba sarf ediyor. Ayağımda bir çıban çıktığı zaman dünyanın en rahatsız adamı benim ama bir kişi bir günde üç defa radara yakalanırsa doğal olarak arkadaşımız haklı. Bu konuyla alakalı elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. Daha sonra Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’nu makamında ziyaret eden Soylu, burada yaptığı konuşmada "Görele’ye geldiğim andan beri büyük bir sıcaklık duyuyorum. Bu gün Görele’de bir taraftan Karadeniz’in doğal açıdan Türkiye’nin en güzel yerindeyiz. Kemençenin en güzel sesi burada dinlenir. Görele’nin kendine ait Çavuşlu ekmeği var. Türkiye’nin her yerine buradan dağılıyor. 2 binli yıllardan önce birçok medeniyeti kendi içersinde barındıran bir beldedeyiz. Görele ilçesi ülkemizin en önemli zenginliklerinden bir tanesidir” diye konuştu. Konuşmaların ardından Soylu’ya hediye edilen kemençeyi çalmaya çalışarak çıkardığı ses için “İnşallah bu kemençe nameleri memleketimize huzur getirir“ ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap