SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şule Çet'in ölümünde 2 gözaltı

Şule Çet'in ölümünde 2 gözaltı

14 Temmuz 2018 Cumartesi - 20:21




Üniversite öğrencisi Şule Çet'in, bir plazanın 20'nci katından düşüp ölümüyle ilgili 2 şüpheli yeniden gözaltına alınarak, tutuklama talebiyle mahkeme





Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, üniversite  öğrencisi Çet'in, 29 Mayıs 2018'de Mevlana Bulvarı'ndaki bir plazanın 20'nci  katından düşerek hayatını kaybettiği hatırlatıldı.
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, genç kızın plazada  birlikte bulunduğu şüpheliler Çağatay A. ile Berk A'nın gözaltına alınarak,  "Taksirle öldürme" suçundan adli kontrol talebiyle Ankara Nöbetçi Sulh Ceza  Hakimine mevcutlu olarak sevk edildiği kaydedilen açıklamaya göre, 2 şüpheli,  Ankara 1'inci Sulh Ceza Hakimliğince yurt dışına çıkış yasağı ve haftanın belirli  günleri kolluğa imza verme yükümlülüğü konularak adli kontrol altına alındı.
 
Açıklamada, soruşturma devam ederken şüphelilerin tekrar gözaltına  alındıkları ve "Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun  bırakma" suçundan tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk  edildiği, ancak mahkemenin her 2 şüpheliyi serbest bıraktığı kaydedildi.
 
Açıklamada, Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığınca düzenlenen  otopsi raporunda Şule Çet'in kesin ölüm sebebi hakkında kanaate varılamadığı,  kesim ölüm sebebinin tespiti amacıyla tüm evrakların İstanbul Adli Tıp Kurumuna  gönderildiği, olay yerinde bulunan ve Çet'e ait olduğu değerlendirilen telefonun  da Ankara Emniyet Müdürlüğünde halen incelendiği belirtildi.
 
Şule Çet'in ölümüyle ilgili toplanan deliller ışığında şüpheliler  Çağatay A. ve Berk A'nın tekrar gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada,  şüphelilerin "Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun  bırakma" ve "Cinsel saldırı" suçlarından tutuklanmaları için Sulh Ceza  Hakimliğine sevk edildiği bildirildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap