SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şule Çet davasının bilirkişisi, evinde ölü bulundu

Şule Çet davasının bilirkişisi, evinde ölü bulundu

11 Aralık 2020 Cuma - 15:06




Üniversite öğrencisi Şule Çet’in ölümüyle ilgili davada “İntihar etmedi” denen bilirkişi raporuna imza atan Prof. Dr. Mustafa Ender Taner, evinde ölü bulundu.





Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı, Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ender Taner, Ankara’nın Çankaya ilçesindeki evinde bugün tavana iple asılı hale bulundu.

49 yaşındaki profesörün cesedi, incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Taner’in kesin ölüm nedeni, otopsiyle belirlenecek.

Taner’in imzası

Ankara’da Mayıs 2018’de bir plazanın 20’nci katından düşerek hayatını kaybeden Çet’in ölümü şüpheli bulunmuş, intihar etmediği, cinsel saldırı sonrası cinayete kurban gittiği belirtilmişti.

Dava sonunda, bir kişiye müebbet ve 12 yıl altı ay hapis, diğer sanığa ise 18 yıl dokuz ay hapis cezası verilmişti. Çet’in intihar etmediği belirtilen bilirkişi raporunda ise Taner dahil üç kişinin imzası yer almıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap