SON DAKİKA



Haber > Gündem > "STK'lar, Türkiye'nin olmazsa olmazlarındandır"

"STK'lar, Türkiye'nin olmazsa olmazlarındandır"

07 Şubat 2014 Cuma - 14:13




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u kabul etti. Bahçeli, yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, “Sivil toplum kuruluşları bizim için, MHP için Türkiye’nin olmazsa olmazlarındandır. Sivil toplum kuruluşlarımız ülkemizin güzide kurumları olmakla beraber Türk demokrasisinin kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır. MHP’nin kapıları sivil toplum kuruluşlarına sonuna kadar açıktır. MHP ülkemizde faaliyet gösteren bütün sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafededir. Bize göre bütün sivil toplum kuruluşlarımızın ve değerli yöneticileri ülkesine hizmet eden insanlar topluluğudur” dedi. Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Atasoy ise, “MHP, sivil toplum kuruluşlarına destek veren bir siyasi partidir. Ben Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı olarak bu destekten çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Ülkemizde faaliyet gösteren konfederasyonlar adına, konfederasyonlara bağlı federasyonlar adına, federasyonlara bağlı dernekler adına size teşekkür ederim” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap