SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sırt çantası cephanelik çıktı

Sırt çantası cephanelik çıktı

01 Eylül 2016 Perşembe - 12:14




Hakkari'de güvenlik güçleri tarafından tespit edilen şahısların kaçarken arkalarında bıraktıkları çantada, 4 adet el bombası, 14 adet EYP bulundu.





Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Güvenlik güçlerimizce bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında 29-30 Ağustos 2016 tarihlerinde ilimizde el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneği kullanılarak gerçekleştirilen eylemlerle ilgili olarak, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce 31 Ağustos 2016 günü başlatılan uygulamalar esnasında bir vatandaşımızın uygulama yapan polis ekiplerini gören şüpheli 2 erkek şahsın hızla bölgeden uzaklaştıkları ve ellerindeki çantayı attıkları bilgisini vermesi üzerine, ilimiz Bulak Mahallesi'nde bulunan su kanalında siyah sırt çantası içerisinde 4 adet el bombası, 14 adet patlamaya hazır vaziyette EYP ve 4 adet eldiven ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap