SON DAKİKA



Haber > Gündem > Şırnak'ta her yer bomba, her yer tünel

Şırnak'ta her yer bomba, her yer tünel

16 Nisan 2016 Cumartesi - 11:20




Güvenlik birimleri Şırnak'ta bölücü terör örgütünün evlere, yollar ile logarların altına tuzakladıkları el yapımı patlayıcıları birbir temizliyor. Ter





Güvenlik birimlerinin Şırnak il merkezinde bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek için operasyonlara kararlılıkla devam ediyor. 13-14 Nisan 2016 tarihlerinde icra edilen operasyonlarda teröristler tarafından yollar ile logarların altına ve vatandaşlarımızın evlerinin içlerinde tuzaklanmış el yapımı patlayıcılar tespit edilerek imha edildi. Teröristlerin, vatandaşların evlerini tahrip ederek duvarlarını geçiş açmak için yıktıkları görüldü. Teröristlerin kaçmak için kullandıkları tüneller tespit edilip imha edildi. Hayatın normale dönebilmesi amacıyla yollara ve mahalle aralarına yapılan barikatlar kaldırılarak yolların düzeltilme faaliyetlerine devam edilmekte. Teröristlerce terk edilen binalarda; çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap