SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sıra şimdi Saadet'te

Sıra şimdi Saadet'te

10 Şubat 2014 Pazartesi - 09:10




Saadet Partisi (SP) Trabzon il ve ilçe teşkilatları 400 kişilik bir grupla Meydan’dan başlayıp, Kahramanmaraş Caddesi ve Uzunsokak boyunca devam eden,





SP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ali Düzenli, Trabzon’da göçlerin arttığına dikkat çekerek bu göçlerin durdurulmasının tek yolunun iş yerleri açmak ve fabrikalar kurmak olduğunu söyledi. Bunun bir anda yapılmasının güç olduğunu dile getiren Düzenli, "Bunun alt yapısını oluşturacağız. Özellikle Trabzon’a kazandırılacak Güney Çevre Yolu projesinin Tonya’dan, Köprübaşı’ndan, Düzköy’den geçmesiyle Trabzon’daki bu ilçelerin ve bölgelerin gelişmesini ve kalkınmasını sağlayacağız. Bu proje ile Trabzon büyüyecek ve Trabzon’un göç vermesinin önüne geçilecektir. Güney Çevre Yolu ile birlikte tren yolu da otomatik olarak Trabzon’a gelmiş olacak ve bunlar Trabzon Limanı’na bağlanacak. Bu, Trabzon’un büyümesinin ve göç vermesinin önüne geçilmesinin en kolay yoludur" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap