SON DAKİKA



Haber > Gündem > Sözcü yazarı üstüme yürüdüler dedi! Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu

Sözcü yazarı üstüme yürüdüler dedi! Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu

02 Mart 2022 Çarşamba - 15:00




Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, altı siyasi partinin bir araya gelerek Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem törenini takip ettiği salonda Kılıçdaroğlu'nun danışmanının üzerine yürüdüğünü anlattı.





CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve  Gelecek Partisi’nin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem metni sunumu ve imza törenini takip eden gazeteci yazar Deniz Zeyrek, metni değerlendirdiği bugünkü köşe yazısında ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanının yanına korumayı alarak üzerine yürüdüğünü yazdı.

Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu. Zeyrek, “Sayın Kılıçdaroğlu hep 'liyakat' diyor ya... Bu konuda önce çuvaldızı kendisine batırmalı. AK Parti'nin sistemin dışına ittiği, işsiz bıraktığı, ağır bedeller ödemiş o kadar nitelikli, deneyimli duayen gazeteci dururken, kendisinin bu tercihi insana 'bu mu liyakat' dedirtiyor. Benden söylemesi!” dedi.

Deniz Zeyrek’in “Üzümün sapı, armudun çöpü demeden…” başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle:

Bunlar Fahrettin Altun'u mumla aratır

Altı partinin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi açıkladığı toplantı, yaklaşık beş yıldır davet edildiğim ilk CHP etkinliğiydi. Aynı dönemde, CHP'ye küfreden birçok gazetecinin davet edildiği, benim çağrılmadığım onlarca CHP toplantısı olmuştu. İktidar partilerinin akreditasyon yasaklarını umursamadığım gibi bunu da umursamamıştım ama bu yasakların mimarı olan CHP'li danışmanlara hak ettikleri mesafeyi koymuş, kendileriyle muhatap dahi olmamıştım.

Ne yazık ki altılı zirvede, istemeden bir CHP'li danışmanla muhatap olmak zorunda kaldım ve bu durumdan duyduğum rahatsızlığı kendisine yansıttım. Aman Allah'ım, beyefendi tam bir kabadayı çıktı. “Sen kimsin” diye bağırmalar, yanında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir koruması olduğu halde arkamdan gelip, üstüme yürümeler…


Sanırsınız korumayla bir olup beni oracıkta dövecekler. Cürete bak!

Sayın Kılıçdaroğlu hep “liyakat” diyor ya…

Bu konuda önce çuvaldızı kendisine batırmalı.

AK Parti'nin sistemin dışına ittiği, işsiz bıraktığı, ağır bedeller ödemiş o kadar nitelikli, deneyimli duayen gazeteci dururken, kendisinin bu tercihi insana “bu mu liyakat” dedirtiyor.

Muhalefetteyken bunu yapanlar, bir Cumhurbaşkanı'nı arkalarına alırsa Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u bize mumla aratırlar.


Benden söylemesi!”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap