SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu'ya yakın isim CHP'ye transfer oldu

Soylu'ya yakın isim CHP'ye transfer oldu

18 Mayıs 2022 Çarşamba - 18:47




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla yakın temas halinde olan AKP Silvan İlçe Başkanı Nimet Aksoy partisinden istifa ederek ilçe teşkilatıyla birlikte CHP’ye katıldı.





Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre, Uzun yıllar AKP'nin Diyarbakır ilçe başkanlığını görevini yürüten Nimet Aksoy, ilçe teşkilatı ile birlikte partisinden istifa ederek topluca Cumhuriyet Halk Partisine katıldı.

Aksoy, partisinin eski ilçe teşkilatıyla CHP'ye katılma kararı alınca ilçede toplu katılım ve rozet takma töreni düzenlendi.

CHP İl Başkanı Gönül Özer, partilerinin her geçen gün Diyarbakır'da güçlendiğini ve özellikle kırsal kesimde partiye toplu katılımların yaşandığını söyledi.

CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan da, ilçede göreve geldiği günden beri partisine binlerce kişinin katılım sağladığını ve son olarak da AKP eski İlçe Başkanı Nimet Aksoy'un eski ilçe yönetimiyle birlikte partilerine katıldığını belirterek, “Nimet Aksoy ve diğer arkadaşlara hoş geldiniz diyoruz. Bundan sonra hep beraber Silvan'da CHP’nin başarısı için çalışacağız. CHP’nin Silvan'da seçimleri kazanarak birinci parti olması için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap