SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu'ya İmamoğlu tepkisi: Sedat Peker'in iddialarının üstüne git...

Soylu'ya İmamoğlu tepkisi: Sedat Peker'in iddialarının üstüne git...

12 Mayıs 2021 Çarşamba - 15:38




Sedat Peker'in açıklamaları kamuoyundaki sıcaklıklığını korurken resmi makamların ise söz konusu iddialara dair harekete geçmemesi tepki topluyor.





Sedat Peker'in eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu AKP'li Tolga Ağar hakkındaki iddiaları kamuoyunda gündem olmaya devam ediyor.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, bugünkü yazısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üzerine gitmek yerine Sedat Peker'in iddialarını üzerine gitmesi gerektiğini dile getirdi.

Sedat Peker'in iddiaları için "vahim, korkunç, mide bulandırıcı" olarak nitelendiriren Turan, "Ekrem İmamoğlu'nun türbe bahçesinde elleri arkasında yürümesi için “Bu bana göre suç” diyen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun aslında bu iddiaların üzerine gitmesi gerekmez mi?" ifadelerini kullandı.

Turan, yazısının devamında  "Doğru da olabilir, yanlış da… Cumhuriyet Savcıları'nın bunları incelemesi, gerçeği araştırıp soruşturması gerekmez mi? Aksi halde bu ülkenin hukuk sistemine nasıl güveneceğiz?. Ekrem İmamoğlu'nun türbe bahçesinde elleri arkasında yürümesi için “Bu bana göre suç” diyen İçişleri Bakanı'mız Süleyman Soylu'nun aslında bu iddiaların üzerine gitmesi gerekmez mi? Sedat Peker'in kırmızı bülten talep edilen organize suç örgütünün yöneticisi olduğunu belirten Süleyman Soylu onun vahim iddiaları için sadece 'İftira ve itham' hükmünü verdi. Bu peşin hükümle sorun halledildi mi yani?" ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap