SON DAKİKA



Haber > Gündem > Soylu'nun evinin önünde toplanan grup, destek sloganları attı

Soylu'nun evinin önünde toplanan grup, destek sloganları attı

13 Nisan 2020 Pazartesi - 09:53




Ankara'da gece vakti İçişleri Bakanlığının resmi konutu önünde toplanan bir grup kalabalık, istifa kararı alan Süleyman Soylu'ya destek verdi. Tekbirler getiren grup, İstiklal Marşı okumasının ardından "Bu kadar soysuza bir Soylu yeter" sloganları attı.





İçişleri Bakanlığının sokağa çıkma yasağını geç saatte duyurması sonrası fırın ve marketlerde oluşan izdiham nedeniyle istifa kararı alan Süleyman Soylu'ya destek yağdı. Soylu'nun konutunun önünde toplanan bir grup kalabalık, Soylu lehine sloganlar attı ve istifa kararından vazgeçmesini istedi.
Ankara'da bazı vatandaşlar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek amacıyla konutunun önünde toplandı. Çankaya Caddesi üzerindeki İçişleri Bakanlığı Resmi Konutu önünde, sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından bir grup vatandaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek amacıyla toplandı.

SOYLU'YA DESTEK SLOGANLARI

Burada İstiklal Marşı okuyan vatandaşlar, ellerindeki bayraklarla sloganlar atarak Bakan Soylu'ya destek verdiler. Tekbirler getirerek İstiklal Marşı okuyan grup, "Bu kadar soysuza bir Soylu yeter" şeklinde sloganlar attı. Kalabalık grup, bir süre sonra dağıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap